Kieli vie perille asti...
ESPANJA

Kurssimme soveltuu kaikenikäisille aikuisille, jotka tähtäävät yleiskielen oppimiseen.

Maailman toiseksi kansainvälisin kieli!

Espanjan kielen ja kulttuurin kurssi

Espanjan peruskurssi on tarkoitettu opiskelijoille, jotka haluavat oppia espanjaa ensimmäistä kertaa tai jotka ovat opiskelleet Espanjan kieltä ja haluavat saavuttaa ydinosaamista, jonka avulla he voivat kehittää päivittäistä toimintaa espanjaksi ja oppia paljon Espanjan kulttuurista.

Tehokurssi

Kurssi painotetaan erityisesti opiskelijan taitoa suulliseen ja kirjalliseen tuottamiseen. Osaamisen karttuessa ja opiskelijoiden mielenkiinnon ja taitojen mukaan kieltä opitaan perinteisten harjoitusten lisäksi tekemällä projekteja, roolipelien pelaaminen jne. Sekä espanjan kielen että kulttuurin ymmärtämiseen pyritään lukemalla erilaisia tekstejä, sanomalehtiä ja pieniä kirjoja, katsomalla elokuvia ja TV-ohjelmia, kuuntelemalla lauluja sekä tekemällä pieniä harjoitustöitä esim. internetistä löytyvää tietoa hyväksikäyttäen.

Kielellinen upotus

Opetus tapahtuu maanantaista perjantaihin. Opetusta on 5h/päivä, mikä kotitehtävien kanssa tekee 40-tuntisen työviikon. Pienryhmät. Ryhmätuki luovat hyvän oppimisympäristön. Jolla opiskelet ensin 4 kk Suomessa, Hartolassa (sijaitsee Lahden ja Jyväskylän puolivälissä)
Ja sitten 2 kk Espanjassa, Malagassa.

Retket

Kurssilla käydään tutustumalla kaupunkiin, kauppoihin ja mielenkiintoisiin paikkoihin. Malagassa opiskelijat tutustuvat kaupungin tärkeimpiin paikkoihin ja museoihin. Myös paikallisten suosittuihin paikkoihin, joita eivät turistit tunne. Mahdollisuutena on myös järjestää opettajan ohjaamia retkiä muihin kaupunkeihin ja Malagan lähettyvillä oleviin paikkoihin.
Opettaja tarjoaa myös kulttuurikohteita: Sevilla, Granada, Córdoba, Tarifa...


Kurssi sisältää vapaita retkiä opettajan kanssa

TIEDOT
Hartolassa: 27.08.2018 – 14.12.2018 
Malagassa: 07.01.2019 – 01.03.2019
 
Suomen jakson päätyttyä syntyperäinen opettajamme lähtee ryhmän opettajaksi Malagaan.
Muutokset ovat mahdollisia.
 
 

Opettaja

Félix González, FM.
(Opettaja on syntyperäinen)

Lue lisää...

Eksklusiivinen sisältöä

Ilmainen WiFi opistolla Suomessa ja Espanjassa.
Opiskelijoilla on eksklusiivinen sisältöä tällä verkkosivustolla.

Katso video...

 

Oppimateriaali

Kurssin kielioppisisältöön kuuluu espanjan kielen koko peruskielioppi. Kurssilla käytetään oppikirjoja, sekä opettajan toimittamaa lisämateriaalia.

 

 
RETKET
 
Malagaan syvemmin tutustumisen lisäksi, oppilaat voivat käyttää tämän ainoan mahdollisuuden osallistua vapaaehtoisesti opettajan järjestämiin retkeihin tutustuakseen läheisiin kaupunkeihin. Näitä retkiä on järjestetty monien kurssien ja vuosien ajan, minkä vuoksi ne ovat hyvin järjestettyjä, ottaen huomioon ajan täydellisen käytön nähdäkseen kiinnostavia asioita ilman kiirettä mennä paikasta toiseen. Retkien aikana opettaja on alusta asti oppilaiden kanssa ja kertoo heille matkan aikana paikoista, jossa he käyvät. Sen jälkeen hän näyttää suosituimmat paikat, sekä sellaiset pienet mutta kiinnostavat paikat, jotka yleensä jäisivät kauas turisteiden katseilta. Opettaja kertoo paikkojen historiasta ja niiden legendoista, ja myös muista pienistä kiinnostavista seikoista, joista monet eivät tiedä.
 
 
                 

Granada
La Alhambra

 

Sierra Nevada
La Alhambra

  Sevilla   Córdoba   Ronda   Tarifa   Costa Mágica

 

 

«Olen varma, että espanjan kieli avaa monia mahdollisuuksia työelämässä, kulttuurin alalla seka vapaa-ajalla.»

Henna Virkkunen
opetusministerinä vuosina 2008–2011

Espanjaa puhuu äidinkielenään noin 500 miljoonaa ihmistä. Espanjan lisäksi kieltä puhutaan erityisesti Etelä- ja Keski-Amerikassa sekä Meksikossa. Myös Yhdysvalloissa on merkittävä espanjankielinen vähemmistö (50 miljoonaa ihmistä).

 

Andorra - Argentiina - Belize - Bolivia - Chile - Costa Rica - Dominikaaninen tasavalta - Ecuador - El Salvador - Espanja - Guatemala - Honduras - - Kolumbia - Kuuba - Meksiko - Nicaragua - Panama - Paraguay - Peru - Puerto Rico - Päiväntasaajan Guinea - Trinidad ja Tobago - Uruguay - Venezuela - Yhdysvallat - Filippiinit - Gibraltar - Marokko - Länsi-Sahara - välillä Saharan pakolaiset Algeriassa

«Espanja on maailman kaunein kieli»

«Espanjan opiskelu kannattaa»

Hinta

5350 €/ opiskelija

  • opetus ja täysihoito Suomessa ja Espanjassa opetus ja majoitus

4350 €/ opiskelija

  • opetus Suomessa, täysihoito

2950 €/ opiskelija

  • pelkkä opetus Suomessa

Suomessa täysihoito sisältää aamiaisen, lounaan, päivällisen ja majoituksen Linna-hotellissa kahden hengen huoneessa. Yhden hengen huoneesta veloitetaan lisä- maksu.
Espanjassa majoitus on yhden hengen huoneessa. Ruokailut ja tasokkaampi majoitus ovat omakustanteisia.

Opintotuki

Opintolinjalla opiskelu on päätoimista opiskelua, joka oikeuttaa opintotukeen. Lisätietoja opintotuesta, opintolainasta ja asumislisästä saat Kelasta

Ilmoittautuminen ja peruutusehdot

Ilmoittaudu hakulomakkeella viimeistään 13.7.2018 osoitteessa www.ihop.fi. Ilmoittautuminen on sitova.
Ilmoittautumisen jälkeen opiskelijalta peritään ennakkomaksu 200 €, joka vähennetään kurssimaksusta. Mikäli opiskelija peruuttaa opiskelupaikkansa ennakkomaksun maksamisen jälkeen, ennakkomaksua ei palauteta. Peruminen tulee tehdä aina kirjallisesti. Sairastuminen osoitetaan lääkärintodistuksella ja silloin peruutus on maksuton.

Muutokset mahdollisia. Kurssin toteutumiseen vaikuttaa osallis-tujien määrä.

Hakulomake Tiedustelut (03) 874 740 tai 044- 5126 073.